Maakt het leven leuker!

Muziek en beweging

StartdatumTypeLocatieTijdAantal
lessen
TermijnenTotaalprijs
Startdatum:
12 mrt 2018
maandag
Soort:
1-3 jr.
Locatie:
Cursuscentrum CurZus&Zo
Rotterdam
Tijd:
10:00 - 10:45
Aantal lessen:
12
Termijnen:
3 x € 31,80
Totaalprijs:
€ 95,40
Inschrijven
Ken je ze nog? De Zevensprong of Jan Huijgen in de ton? In de cursus muziek & beweging zing en beweeg je samen met je kindje op verschillende, bekende kinderliedjes.

Wat leer je?
In deze cursus wordt je kindje op ongedwongen en speelse wijze met muziek in aanraking gebracht. Samen zingen we allerlei leuke liedjes en maken we bewegingen en dansjes. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige echte muziekinstrumentjes, de muziekmuis, linten, hoepels en geluidsspeelgoed. Je hoeft als ouder echt niet bijzonder muzikaal te zijn of mooi te kunnen zingen. Het belangrijkste is dat iedereen er plezier in heeft om op deze wijze samen bezig te zijn met 'muziek en beweging'.

Muziek en beweging is echte qualitytime met je kind. Papa,mama (opa, oma of de vertrouwde oppas) doen volledig mee aan de les (1 begeleider per kind).

Docent
Mirella Kramer geeft les als vakdocent peutergym, muziek & beweging en kleuterspel op diverse locaties en basisscholen. Als pedagogisch medewerkster heeft zij veel ervaring met deze leeftijdsgroep opgedaan. Mirella is een leuke en enthousiaste docente!