Maakt het leven leuker!

Peutergym

StartdatumTypeLocatieTijdAantal
lessen
TermijnenTotaalprijs
Er zijn geen data gevonden voor deze cursus. Neem contact op met CurZus&Zo wanneer de cursus of workshop weer van start gaat.

Een supercursus voor jou en je kind.  De peuters worden spelenderwijs vertrouwd gemaakt met bewegingen en kleine opdrachtjes. Zo dansen ze op muziek, doen dieren na, bewegen we met allerlei attributen, klimmen en klauteren en doen spelletjes.

Wat leer je?

De peuters leren veel van elkaar. Ze imiteren en helpen elkaar. Op speelse wijze maken de kinderen kennis met hun fysieke mogelijkheden. In de lessen wordt met zang, spel- en dansvormen gewerkt. De opdrachtjes stimuleren de grove en fijne motoriek. Denk hierbij aan: lopen, springen, huppen, kruipen, rollen, draaien, balanceren enzovoort. De kleine en grote spiergroepen, de balans, het evenwicht en de coördinatie worden gestimuleerd.

Door het samenspel draagt de cursus ook bij aan het ontwikkelen van een sociale houding. De opdrachten worden verwerkt in een spelvorm of parcours waaraan kinderen en ouders veel plezier beleven. Peutergym is echte qualitytime met je kind. Papa, mama (opa, oma of de vertrouwde oppas) doen volledig mee tijdens de les. 1 begeleider per kind.

Docent
Onze peutergym-docenten hebben een natuurlijke feeling met kinderen. Ze weten van elke les een feestje te maken. Met een achtergrond op het gebied van sport en/of dans, inlevingsvermogen en enthousiasme kunnen ze precies bieden wat jij en jouw kindje nodig hebben!