Maakt het leven leuker!

Yoga

StartdatumTypeLocatieTijdAantal
lessen
TermijnenTotaalprijs
Startdatum:
19 feb 2018
maandag
Soort:
Raja
Locatie:
Bertrand Russelflat
Rotterdam
Tijd:
19:00 - 20:15
Aantal lessen:
19
Termijnen:
4 x € 44,54
Totaalprijs:
€ 178,15
Inschrijven

Yoga is er op gericht je gezondheid en welbevinden te bevorderen. Door met volledige aandacht fysieke houdingen te doen, wordt het lichaam sterker en soepeler en worden je gedachten tot rust gebracht. Je voelt je energieker en beter in balans. Yoga is vooral heerlijk om te doen.

Wat leer je?
Het woord 'yoga' komt uit het Sanskrit en betekent verbinding of vereniging. Een evenwicht tussen lichaam en geest. Een dynamisch evenwicht. Dat is waar we tijdens deze cursus aan werken. Daarnaast is Yoga gewoon fijn om te volgen en zorgt ervoor dat je lichaam in conditie blijft. Bewegen gaat al lang niet meer alleen om zweten en calorieën verbranden. Goed in je vel zitten is minstens zo belangrijk. Het beoefenen van Yoga is een manier om een soepel en sterk lichaam te krijgen. En om heerlijk te ontspannen. Onze docenten zijn zeer ervaren en zorgen ervoor dat elke cursist steeds weer een lichamelijke uitdaging aangaat.

Verschillende soorten yoga
CurZus&Zo biedt verschillende soorten yoga. Hatha Yoga is een rustige, zachte vorm. Je lichaam en adem leren beheersen, dat zijn de belangrijkste pijlers van Hatha yoga. Precisie en concentratie zijn sleutelwoorden binnen Iyengar yoga. Door je lichaam zo exact mogelijk in balans te brengen, ontwikkel je uiteindelijk ook de geest, zegt grondlegger B.K.S. Iyengar. Wil je weten welke yogasoorten wij nog meer bieden? Neem contact met ons op.

Als de cursus al gestart is...!
Bij Yoga is het altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen. Dit kan vanaf de tweede les. Je kunt kennis maken met de docent en de groep maar ook ervaren of je een yogales prettig vindt. Als er plaats is in een groep kan je na de startdatum gewoon instromen. Het cursusgeld wordt uiteraard berekend naar het aantal nog te volgen lessen.