Maakt het leven leuker!

Reanimatie en AED

StartdatumLocatieTijdAantal
lessen
Totaalprijs
Startdatum:
7 apr 2018
zaterdag
Locatie:
Cursuscentrum CurZus&Zo
Rotterdam
Tijd:
13:00 - 17:00
Aantal lessen:
1
Totaalprijs:
€ 75
Inschrijven
Startdatum:
30 jun 2018
zaterdag
Locatie:
Cursuscentrum CurZus&Zo
Rotterdam
Tijd:
09:00 - 13:00
Aantal lessen:
1
Totaalprijs:
€ 75
Inschrijven
Weet jij wat je moet doen bij een hartstilstand?
Maar liefst 300 Nederlanders per week krijgen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. En in de meeste gevallen gebeurt dat thuis. Zorg dat je weet wat je moet doen en red zo levens!

Wat leer je?
Tijdens de cursus Reanimatie en AED leer je hoe je moet handelen. Je oefent, onder begeleiding van een door het Nederlandse Rode Kruis gecertificeerde instructeur, op een reanimatiepop. Je bent in staat om het slachtoffer in veiligheid te brengen. Je kunt de toestand van het slachtoffer beoordelen. Je leert om een bewusteloos slachtoffer in de stabiele zijligging te leggen. En om hartmassage, mond-op-mond beademing en de AED (automatische externe defibrillator) toe te passen.

Kortom, na deze cursus heb je de vaardigheden in huis om levens te redden!

Voor wie?
De cursus is voor iedereen van 16 jaar en ouder. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om de cursus te kunnen volgen. Na het met goed resultaat volgen van de cursus, ontvang je een geregistreerd Rode Kruis-certificaat dat 2 jaar geldig is.

Vergoeding zorgverzekering!
Deze, door het Nederlandse Rode Kruis, gecertificeerde Reanimatie- en AED-cursus wordt vaak geheel of gedeeltelijk door je zorgverzekeraar vergoed. Vraag dit na bij je zorgverzekeraar.

Gecertificeerd door EHBO LOGO 100 RGB

Deze website gebruikt cookies voor Google Analytics.

Meer informatie is beschikbaar in onze disclaimer.

OK