Logo CurZus&Zo
Maakt het leven leuker

CurZus&Zo stopt per 1 augustus

CurZus&Zo stopt na 1 augustus 2018 met haar activiteiten. Ondanks het feit dat een flink aantal cursussen succesvol is en goed wordt bezocht, lukt het niet kostendekkend te zijn. De prognose is dat dit in de toekomst ook niet het geval zal zijn. De organisatie heeft besloten tot het beëindigen van de activiteiten zodat de verliezen niet verder oplopen.

Meer dan alleen een cursuscentrum
CurZus&Zo was sinds 2004 actief in het organiseren van cursussen en workshops voor scholen, bedrijven en particulieren. Het ruime aanbod aan cursussen heeft in de afgelopen jaren veel mensen verdieping gegeven in een hobby, laten sporten en zijn/haar EHBO-diploma laten halen. Maar we gaven vooral ook gezelligheid in het cursuscentrum, dat tevens diende als ontmoetingsplaats voor cursisten. Veel docenten zetten de cursus zelfstandig voort op een locatie in de wijk.

Bedankt voor uw inzet en vertrouwen!
Met veel plezier heeft CurZus&Zo ieder seizoen een divers aanbod aan cursussen begeleid. Namens onze medewerkers bedanken wij alle vakdocenten voor het delen van hun kennis en hun enorme inzet. En bedanken u voor uw vertrouwen in onze organisatie de afgelopen jaren.