Maakt het leven leuker!

Gitaarles

StartdatumTypeLocatieTijdAantal
lessen
TermijnenTotaalprijs
Er zijn geen data gevonden voor deze cursus. Neem contact op met CurZus&Zo wanneer de cursus of workshop weer van start gaat.

Gitaarlessen voor iedereen van 21 tot 100 jaar
Ben je een liefhebber van gitaarriffs uit de rock? Of toch liever een mooie ballad op een akoestische gitaar? Ga op les en leer zelf gitaarspelen. Onze privélessen worden afgestemd op ieders niveau en zijn daarom geschikt voor beginners en (ver)gevorderden.

Oefening baart kunst
Afhankelijk van je niveau beginnen de lessen met het luisteren naar (pop)muziek om vervolgens zelf te spelen. Daarna volgt de theorie, zoals noten lezen. Je bent vrij om je nummers uit te kiezen. Of je kiest uit het uitgebreide repertoire van onze docenten.

Leren gitaarspelen is veel oefenen. Ook thuis. Houd rekening met minimaal 15 minuten per dag spelen en oefenen.

Akoestisch of elektrisch
Om goed te leren spelen, speel je op je eigen gitaar. Dit mag een akoestische of elektrische gitaar zijn. Heb je geen gitaar? Dan adviseren onze docenten je over de aankoop van een gitaar die bij je past. Voor de elektrische gitaren is
een kleine versterker aanwezig.

Starten kan op elk gewenst moment
Wij raden je aan om privélessen te volgen. Dit versnelt het leerproces. Liever samen met een vriend of vriendin een duoles? Zoek dan zelf een partner van gelijk niveau om de duoles mee te volgen.

Indeling van lessen
De lessen duren 30 minuten. Bij inschrijving is het mogelijk je voorkeur voor een bepaalde tijd op te geven. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het niveau van de cursisten maken de docenten een definitieve indeling.