Maakt het leven leuker!

Zangles

StartdatumTypeLocatieTijdAantal
lessen
TermijnenTotaalprijs
Startdatum:
30 jan 2018
dinsdag
Soort:
vanaf 21 jr.
Locatie:
Cursuscentrum CurZus&Zo
Rotterdam
Tijd:
16:00 - 20:00
Aantal lessen:
18
Termijnen:
2 x € 189,00
Totaalprijs:
€ 378
Inschrijven

Zingen is een geweldige manier om je longen en hart te trainen. Regelmatig zingen kan je leven verlengen, dat blijkt uit onderzoek. Je lichaam gaat endorfine produceren, dit zorgt voor een goed gevoel. Wetenschappelijke onderzoeken hebben bewezen dat zingen en muziek maken een gezonde bezigheid zijn. Bovendien leidt het ook tot een positiever zelfbeeld.

Wat leer je?
Zou je eens wat hoger of lager willen zingen? Wat meer over ritmes en toonhoogtes willen leren? En je stem beter willen trainen? Dan zijn de zanglessen van CurZus&Zo nuttig en bovendien leuk om te volgen! In de les werk je aan ademhaling, zangtechniek, timing, ritmiek en ontwikkeling van je gehoor en muzikaliteit. Het zijn technieklessen. Je gaat dus vooral veel zangoefeningen doen.

Voor iedereen vanaf 8 jaar!
CurZus&Zo heeft zanglessen voor kinderen en voor volwassenen, voor beginners en gevorderden. Je hoeft geen noten te kunnen lezen of ervaring te hebben. De zanglessen zijn in principe individuele lessen. Maar als dit de kans is om met je broer, zus, vriend of vriendin te zingen dan kun je ook samen inschrijven. Let er wel op dat jullie ongeveer van gelijk niveau zijn.

Indeling van lessen
De lessen duren 30 minuten en vinden wekelijks plaats tussen de begin- en eindtijd die in bovenstaande tabel wordt aangegeven. Bij inschrijving is het mogelijk je voorkeur voor een bepaalde tijd op te geven. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het niveau van de cursisten bepalen we de definitieve indeling.

Docent
Denise Wijngaarden volgde aan het Rotterdamse conservatorium de opleiding wereldmuziek en jazz. Zij begon haar artistieke loopbaan in het begin van de jaren tachtig bij de destijds zeer populaire groep 'Rockaway Boulevard'. Denise verwierf faam bij de Amerikaanse 'Platters' van 'Ernest Wright's Company'. Na deze succesvolle periode maakte zij deel uit van de groep 'Curtie & The Boombox' waarmee zij tot 2 maal toe de hitparade behaalde. Als leadzangeres maakte Denise ook deel uit van de groepen 'Mai Tai' en 'Boney M'.

Deze website gebruikt cookies voor Google Analytics.

Meer informatie is beschikbaar in onze disclaimer.

OK