Maakt het leven leuker!

BodyFit

StartdatumLocatieTijdAantal
lessen
TermijnenTotaalprijs
Startdatum:
15 feb 2018
donderdag
Locatie:
Cursuscentrum CurZus&Zo
Rotterdam
Tijd:
09:30 - 10:30
Aantal lessen:
19
Termijnen:
4 x € 33,25
Totaalprijs:
€ 133
Inschrijven

Begin de dag prettig en actief met een uurtje sporten bij CurZus&Zo. Als de kinderen naar school zijn, even tijd voor jezelf om een uurtje te bewegen. Je doet veel energie op en zult merken dat je de dag fris begint!

Wat leer je?
Met BodyFit doe je oefeningen die de conditie, spierkracht en houding verbeteren. Alle spier-groepen worden getraind. Niet alleen billen, buik en benen, maar ook borst, armen, rug en schouders. Er wordt gebruik gemaakt van de bodybar, hand-gewichten, dumbells of dynabands.

De les is altijd vrolijk en verrassend!
Een BodyFit les begint met een warming up voor de doorbloeding van je spieren en om je hartslag en  ademhaling te verhogen. Daarna volgen de spier-versterkende oefeningen. Tegen het einde van de les worden oefeningen op de vloer gedaan, waaronder altijd buikspieroefeningen. De les wordt afgesloten met een cooling down. Dit zorgt er voor dat je hartslag en  ademhaling weer rustig worden. Met stretchoefeningen brengen we de spieren weer tot rust.

Wil je een meedoen aan een leuke gevarieerde fitness-les dan is BodyFit een aanrader. Je zult merken dat je binnen een paar weken een betere conditie krijgt, je spieren en huid steviger worden en je over het algemeen lekkerder in je vel zit.

Docente
Celi Hermans heeft vele jaren ervaring in het geven van allerlei fitnesslessen. Ze gebruikt in haar les vrolijke muziek zodat het tempo er lekker in blijft.