Maakt het leven leuker!

Bokstraining

StartdatumTypeLocatieTijdAantal
lessen
TermijnenTotaalprijs
Startdatum:
7 feb 2018
woensdag
Soort:
dames
Locatie:
Cursuscentrum CurZus&Zo
Rotterdam
Tijd:
18:00 - 19:00
Aantal lessen:
10
Termijnen:
2 x € 45,00
Totaalprijs:
€ 90
Inschrijven
Startdatum:
25 apr 2018
woensdag
Soort:
dames
Locatie:
Cursuscentrum CurZus&Zo
Rotterdam
Tijd:
18:00 - 19:00
Aantal lessen:
10
Termijnen:
2 x € 45,00
Totaalprijs:
€ 90
Inschrijven
Bokstraining is voor dames vanaf 16 jaar die willen werken aan hun conditie, techniek, BBB-zones en weerbaarheid. Daarnaast is het ook een ideale manier om te ontstressen, mentaal op te laden en goed voor de vetverbranding.

Wat leer je?
Heb je altijd willen boksen, maar heb je je er nooit aan durven wagen en gedacht dat het een sport voor mannen is? In Cursuscentrum CurZus&Zo kun je ervaren dat bokstraining juist voor dames ook erg leuk is om te doen. Bokstraining is namelijk een complete vorm van lichaamsbeweging omdat vele spiergroepen worden aangesproken. Door middel van soepel bewegen met goed uitgevoerde boks technieken zal je merken dat je conditie, kracht, flexibiliteit, reflex en weerbaarheid vooruit gaan.

Bokstraining is ook interessant voor dames die een effectieve vorm van zelfverdediging willen leren. Zo zijn er wat handige trucs die makkelijk toepasbaar zijn en waar je je in een nare situatie sterker door in je schoenen voelt staan.

Docent

Met ruim 25 jaar ervaring in intensief sporten op hoog niveau werkt Giovanni Adrianus als fitness instructeur, Personal Trainer en geeft hij o.a. bokslessen voor verschillende groepen. Zijn kennis en ervaring deelt Giovanni als begeleider van studenten van de AALO en de MBO Sport en bewegen.

Deze website gebruikt cookies voor Google Analytics.

Meer informatie is beschikbaar in onze disclaimer.

OK