Maakt het leven leuker!

Schilderen als ...

StartdatumTypeLocatieTijdAantal
lessen
Totaalprijs
Er zijn geen data gevonden voor deze cursus. Neem contact op met CurZus&Zo wanneer de cursus of workshop weer van start gaat.

Schilderen in de stijl van Vincent van Gogh, Pablo Picasso en andere bekende kunstenaars. Voor iedereen die zin heeft om eens in de voetsporen van een beroemde kunstenaar te treden, organiseert CurZus&Zo regelmatig korte cursussen actieve kunstgeschiedenis.

Er zijn maar weinig mensen die de 'Zonnebloemen' van van Gogh niet kennen of het aangrijpende schilderij 'Guernica' van Picasso nog nooit hebben gezien. De felle kleuren in de schilderijen van Corneille met vrouwen, vogels en bloemen, spreken velen tot de verbeelding. CurZus&Zo organiseert korte cursussen over het leven en werk van kunstenaars die tot de verbeelding spreken. Het zijn praktische cursussen waarin je zelf aan de slag gaat.

Wat leer je?

De workshops worden gegeven op 1 dag of drie dagdelen. De docent vertelt in het eerste deel van de workshop over het vaak boeiende leven van de kunstenaar. Er wordt werk bekeken en daarna maken de deelnemers de opzet voor een eigen schilderij. Deze wordt uitgewerkt in de stijl van de betreffende kunstenaar maar met de fantasie van de cursist! De cursusprijs is inclusief materiaal.

Docent
Kees de Jong studeerde van 1973 tot 1978 aan de Koninklijke academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Vanaf 1985 is hij werkzaam als zelfstandig kunstenaar in Capelle aan den IJssel. Hij geeft korte workshops in speciale technieken en over specifieke bekende kunstschilders voor CurZus&Zo.

Gezellig met je eigen groep!
Ook leuk als personeelsactiviteit, vrijgezellenfeest, vriendinnendag!!! CurZus&Zo organiseert het 'op maat' voor je groep, informeer voor een prijsopgaaf via 010 2518988 of info@curzusenzo.nl