Maakt het leven leuker!

Schilderworkshop Bob Ross

StartdatumTypeLocatieTijdAantal
lessen
Totaalprijs
Er zijn geen data gevonden voor deze cursus. Neem contact op met CurZus&Zo wanneer de cursus of workshop weer van start gaat.
Of je het nou mooi of lelijk vindt; bijna iedereen kent de schilderijen van Bob Ross® en heeft er een mening over!
"Superleuk om te doen, zeker in een groep! Ook nog leerzaam." "Je staat versteld van hetgeen je kunt, ook al kun je helemaal niet schilderen." "Wij gaan met een vrijgezellenfeestje lekker Bob Rossen, wijntje erbij, dikke pret en een ‘prachtig’ schilderij als aandenken!"

Wat leer je?
Op tv heeft iedereen met eigen ogen kunnen zien wat de kunstenaar Bob Ross® allemaal kan maken op doek. Ook jij kunt schilderen als Bob Ross®. Miljoenen mensen gingen je daarin voor en schilderden in korte tijd prachtige landschappen. Zelfs als je nog nooit een penseel hebt aangeraakt!

De ’nat-in-nat’-techniek van Bob Ross® brengt je geleidelijk in de wondere wereld van de kunst. Bovendien merkt iedereen hoe geweldig het is om direct te beginnen. Zo kun je in 2,5 uur een Bob Ross® schilderij maken onder begeleiding van een gecertificeerde Bob Ross® docente. Laat je inspireren en doe mee!
Het materiaal: een doek van 30x40 cm, schort, gebruik van verf, penselen, een palet, paletmes en een doos om je werk in mee te nemen wordt allemaal door de docent verzorgd. De cursusprijs is inclusief materiaal, drinks & bites.

Schilderen bij Rebelz aan de Rotte!
We bieden deze leuke workshop ook aan in combinatie met een 'High tea' of 'High wine' op de prachtige horecalocatie van 'Rebelz aan de Rotte' in Rotterdam Hillegersberg. De Syrische chef Maher Al Sabbagh van Rebelz zorgt voor heerlijke Mediterrane gerechtjes met Levantijnse invloeden. CurZus&Zo organiseert het ‘op maat’ voor je eigen groep.

Gezellig uit met je eigen groep!
Ook leuk als personeelsactiviteit, vrijgezellenfeest, vriendinnendag!!! Informeer voor een prijsopgaaf via 010 2518988 of info@curzusenzo.nl

Deze website gebruikt cookies voor Google Analytics.

Meer informatie is beschikbaar in onze disclaimer.

OK