Maakt het leven leuker!

Schilderworkshop Dikke dames

StartdatumLocatieTijdAantal
lessen
Totaalprijs
Er zijn geen data gevonden voor deze cursus. Neem contact op met CurZus&Zo wanneer de cursus of workshop weer van start gaat.
Dikke dames zijn een trend in de kunst! Tijdens deze inspirerende schilderworkshop worden ondeugende, flamboyante dames geschilderd. Laat je creatieve talent de vrije loop. Heb je nog nooit geschilderd...... geen probleem, met de hulp en het advies van de docent geeft iedere deelnemer een eigen kunstzinnige draai aan zijn/haar schilderij.

Wat leer je?
Gezellige dikke dames schilderen, daar word je vrolijk van! Veel beeldend kunstenaars schilderden deze levenslustige dames op verschillende wijzen. Laat je inspireren door deze vrolijke workshop.
Tijdens de workshop maak je je eigen originele kunstwerk van 50 x 50 cm met acrylverf. De cursusprijs is inclusief materiaal, drinks & bites.

Schilderen bij Rebelz aan de Rotte!
We bieden deze leuke workshop ook aan in combinatie met een 'High tea' of 'High wine' op de prachtige horecalocatie van 'Rebelz aan de Rotte' in Rotterdam Hillegersberg. De Syrische chef Maher Al Sabbagh van Rebelz zorgt voor heerlijke Mediterrane gerechtjes met Levantijnse invloeden. CurZus&Zo organiseert het ‘op maat’ voor je eigen groep.

Gezellig uit!
Ook leuk als personeelsactiviteit, vrijgezellenfeest, vriendinnendag!!! Informeer voor een prijsopgaaf via 010 2518988 of info@curzusenzo.nl