Maakt het leven leuker!

Schilderworkshop Dikke kippen

StartdatumLocatieTijdAantal
lessen
Totaalprijs
Startdatum:
28 mrt 2018
woensdag
Locatie:
Cursuscentrum CurZus&Zo
Rotterdam
Tijd:
19:00 - 22:00
Aantal lessen:
1
Totaalprijs:
€ 42,50
Inschrijven
Kippen in alle soorten en maten en van verschillende pluimage. Tijdens deze inspirerende schilderworkshop worden vrolijke, bonte, bruine of witte kippen geschilderd. Laat je creatieve talent de vrije loop en wees er als de kippen bij!

Wat leer je?
Heb je nog nooit geschilderd...... geen probleem, met de hulp en het advies van de docent geeft iedere deelnemer
een eigen kunstzinnige draai aan zijn/haar schilderij. Kakelende kippen schilderen, beeldend kunstenaars zoals Karel Appel en Anton Heyboer schilderden deze gepluimde dames al op verschillende wijzen.
Laat je inspireren door deze vrolijke workshop.

Tijdens deze workshop maak je je eigen originele kunstwerk van 50 x 50 cm met acrylverf. De cursusprijs is inclusief materiaal, drinks & bites.

Schilderen bij Rebelz aan de Rotte!
We bieden deze leuke workshop ook aan in combinatie met een 'High tea' of 'High wine' op de prachtige horecalocatie van 'Rebelz aan de Rotte' in Rotterdam Hillegersberg. De Syrische chef Maher Al Sabbagh van Rebelz zorgt voor heerlijke Mediterrane gerechtjes met Levantijnse invloeden. CurZus&Zo organiseert het ‘op maat’ voor je eigen groep.

Gezellig uit!
Ook leuk als personeelsactiviteit, vrijgezellenfeest, vriendinnendag!!! Informeer voor een prijsopgaaf via 010 2518988 of info@curzusenzo.nl

Deze website gebruikt cookies voor Google Analytics.

Meer informatie is beschikbaar in onze disclaimer.

OK