Maakt het leven leuker!

Teken- en schildercursus

StartdatumLocatieTijdAantal
lessen
TermijnenTotaalprijs
Er zijn geen data gevonden voor deze cursus. Neem contact op met CurZus&Zo wanneer de cursus of workshop weer van start gaat.
Je vindt tekenen leuk maar hebt nog niet ontdekt of je echt talent hebt? Als je niet weet hoe te beginnen, doe dan mee met de teken- en schildercursus. Hier leer je oneindig veel over materialen en technieken.

Wat leer je?
Bij het tekenen en schilderen gaat het voor een groot deel om kijken en zien. Het blijkt dat iedereen dit op een andere manier doet. Een schilderij laat daardoor een persoonlijke versie van de werkelijkheid zien!
Ontdek in deze cursus een wereld van mogelijkheden en leer zoveel mogelijk gebruik te maken van je fantasie en spontaniteit....

Tijdens het tekenen en schilderen ontdek je de toepassing van het materiaal en vergroot je je kennis en vaardigheden. Abstraheren, kleur toepassen, licht, schaduw en structuur aanbrengen zijn onderdelen van wat er tijdens de cursus aan bod komt.
Er wordt klassikaal gewerkt aan een opdracht waarbij iedereen op zijn of haar eigen persoonlijke niveau begeleid wordt. Er wordt rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren en wensen.

Wat heb je nodig?
De cursus wordt inclusief basismateriaal aangeboden. Tijdens de eerste les vertelt de docent wat je verder nog nodig hebt.