Maakt het leven leuker!

TINK-training voor pedagogisch medewerkers

Met goede taal- en interactievaardigheden draag je bij aan een optimale ontwikkeling van kinderen.

TINK is een training voor pedagogisch medewerkers. In de training leer je hoe je tijdens het werken met kinderen jouw interactievaardigheden kunt verbeteren en inzetten. Ook verbeter je je eigen taalvaardigheid. Dat is belangrijk omdat goede taal- en interactievaardigheden een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van kinderen.

Kwaliteitsverbetering voor de organisatie en jezelf
De TINK-training is erg praktijkgericht. Je leert de interactievaardigheden bewust in te zetten en daarin keuzes te maken. Ook leer je taalrijk en correct met kinderen te communiceren. TINK doe je niet alleen. Jouw eigen team heeft ook een belangrijke rol. Samen met je collega's werk je aan kwaliteit. Je oefent op de werkvloer, zo werk je samen aan een blijvend resultaat. Kwaliteitsverbetering voor de organisatie en jezelf!

Waarom kiezen voor CurZus&Zo?

  • Gekwalificeerde en ervaren docenten met kennis van de kinderopvang.
  • Een contactpersoon voor al uw vragen.
  • Training in ons cursuscentrum of op eigen locatie. Ook buiten de randstad.
  • Niet alle medewerkers tegelijkertijd op training.
  • Jarenlange expertise in het verzorgen van (taal)cursussen.
  • Geregistreerd bij het CRKBO, dus btw-vrij factureren.

Subsidieregeling
Het ministerie van SZW stelt subsidie beschikbaar. De subsidie is aan te vragen via het Agentschap SZW. Per medewerker maximaal € 650,-. Per kindercentrum maximaal € 25.000,-.

Sardes

Sardes ontwikkelde TINK samen met het ITTA en het Expertisecentrum Nederlands. In het kader van het programma Kwaliteitsimpuls van het ministerie van SZW, dat wordt gecoördineerd door BKK.

Profileer uw kinderopvangorganisatie als taalvaardige organisatie!