Maakt het leven leuker!
25 januari 2018
Neem je geliefde mee en schilder samen ‘Verliefde Valentijns’ op de dag van de liefde. Tijdens deze vrolijke schilderworkshop worden romantische en verliefde dames en heren geschilderd. Dus laat je creatieve talent de vrije loop, vraag je vriend of vriendin en doe gezellig mee!

Lees meer: Schilderworkshop Verliefde Valentijns

08 januari 2018
CurZus&Zo start 2018 met een feestelijke Open week. Doe mee, ontdek je talent, leer iets nieuws of doe dat waar je goed in bent. Tijdens deze gezellige week maak je kennis met de leukste cursussen.

Lees meer: Open week 15 t/m 19 januari

21 december 2017
Het team van CurZus&Zo wenst iedereen hele fijne feestdagen en een goed 2018!

handtekening kerstboompjes

Wij zijn gesloten van zaterdag 23 december tot en met donderdag 4 januari.
04 september 2017
CurZus&Zo is onderdeel van Stichting SWKGroep. De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van de SWKGroep zijn verheugd om mee te delen dat per 1 september 2017 Edgar Kannekens is aangetreden als lid van de Raad van Bestuur van de SWKGroep.

Lees meer: Edgar Kannekens lid Raad van Bestuur SWKGroep

03 augustus 2017
CurZus&Zo opent het cursusseizoen met een feestelijke ‘Open week’. Doe mee, ontdek je talent, leer iets nieuws of doe dat waar je goed in bent. Doe vooral dingen waar je blij van wordt en die passen bij jouw interesses. Tijdens de feestelijke Open week krijg je de kans om kennis te maken met de leukste cursussen.
Lees meer: Open week 28 augustus t/m 2 september

Deze website gebruikt cookies voor Google Analytics.

Meer informatie is beschikbaar in onze disclaimer.

OK