Maakt het leven leuker!
Vind je het juist fijn om in het voor- of najaar op vakantie te gaan? En zoek je in de zomer iets leuks te doen in je eigen buurt? Dan kun je bij CurZus&Zo terecht!

Voor een inspirerende workshop is er keuze uit Beeldhouwen met speksteen en verschillende Schilderworkshops.

Op woensdag 12 juli van 09:30 tot 12:30 uur wordt er een schilderworkshop ‘Vrolijke varkens’ gegeven. Schilder deze leuke roze Miss Piggy’s en voel jezelf het feestvarken tijdens deze gezellige workshop. Pablo Picasso werd al geïnspireerd door deze schoonheden dus wat let je? Word de nieuwe Pi(g)casso!

Op woensdag 26 juli van 09:30 tot 12:30 uur wordt de schilderworkshop ‘Dikke dames op het strand’ gegeven. Dikke dames zijn een trend in de kunst! Tijdens deze zomerse schilderworkshop worden ondeugende, flamboyante dames op het strand geschilderd. Doe mee en laat je creatieve talent de vrije loop.

Heb je nog nooit geschilderd? Geen probleem! Met de hulp en het advies van de docent geeft iedere deelnemer een eigen kunstzinnige draai aan zijn of haar schilderij.


Op dinsdag 18 juli van 09:30 tot 12:00 uur
een workshop ‘Schilderen als Bob Ross’, het thema is deze keer ‘Hollands rivierenlandschap’.

Op dinsdag 1 augustus van 09:30 tot 12:00 uur is er een workshop ‘Schilderen als Bob Ross' met als thema ‘Waterval’.

Docent Anja van der Sluijs is gecertificeerd Bob Ross docente. Ook zij was ooit onder de indruk van de kunstenaar Bob Ross. Iedereen kent hem van de televisie. Zijn ’nat-in-nat’-techniek brengt u geleidelijk in de wondere wereld van de kunst, zelfs al hebt u nog nooit een penseel aangeraakt. Laat u inspireren en doe mee!


Op dinsdag 1 augustus van 9:30 tot 16:00 uur organiseert CurZus&Zo de workshop Beeldhouwen met speksteen. Speksteen is ideaal om op eenvoudige wijze met beeldhouwen te beginnen. De zachte steensoort is gemakkelijk te bewerken en heel mooi door de vele lijnen en kleuren. Je kunt van de steen mooie abstracte vormen maken. Is de vorm klaar, dan wordt het beeld gepolijst met schuurpapier en water. De workshop Beeldhouwen is een creatief dagje uit compleet met een overheerlijke, gezonde lunch.

Hou de website in de gaten voor nog meer leuke zomerse workshops of meld je aan voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws.

Wil je zelf een leuke ‘Zomer- workshop’ geven? Informeer dan naar de mogelijkheden voor het gebruiken van een ruimte in het cursuscentrum.

Meer weten of inschrijven? Kijk op www.curzusenzo.nl of bel met 010 - 251 89 88.

CurZus&Zo, Remmet van Milplaats 15, Rotterdam.

Deze website gebruikt cookies voor Google Analytics.

Meer informatie is beschikbaar in onze disclaimer.

OK