Maakt het leven leuker!

CurZus&Zo: omdat het gaat om cursussen, workshops en trainingen. En het aanbod zeer uiteenlopend is dus van alles wat... Zus & Zo!

Wij organiseren een zeer gevarieerd programma aan cursussen, workshops en trainingen voor particulieren, bedrijven, scholen en kinderopvang. Jaarlijks worden er ruim 1.000 cursussen georganiseerd op het gebied van muziek, dans, toneel, yoga, creativiteit, kunst, cultuur, sport, taal, deskundigheidsbevordering en persoonlijke ontwikkeling.

Inspirerend team
Het team van CurZus&Zo bestaat uit zeven medewerkers en ongeveer 200 vakdocenten. Elk jaar nemen ongeveer 9.000 cursisten van jong tot oud deel aan een cursus van CurZus&Zo en vinden hierdoor een interessante, leerzame en/of ontspannende vrijetijdsbesteding.

Cursussen op maat
Wij zijn ook in te schakelen voor een leuke cursus, workshop of training op maat. Voor een vriendinnenclub, vrijgezellenfeest, verjaardag, personeelsuitje of voor een teamdag binnen jouw bedrijf. Ook een presentatie of een training kunnen wij voor je verzorgen. Je kunt kiezen uit bestaande arrangementen. Maar als je zelf een leuk idee of een specifieke wens hebt dan kan dat natuurlijk ook. CurZus&Zo kan alles geheel op maat en naar jouw wensen organiseren en regelen.

Ook voor bedrijven, scholen en kinderopvang
In het cursusprogramma van scholen wordt veel aandacht besteed aan talentontwikkeling, taalontwikkeling, rekenen en het ontwikkelen van sociale competenties bij kinderen.

Ook verzorgt CurZus&Zo de deskundigheidsbevordering van zowel de medewerkers van de SWKGroep als van medewerkers van andere bedrijven/organisaties. Op het gebied van EHBO (aan kinderen), BHV en Nederlandse taaltraining voor pedagogisch medewerkers.

Eigen cursuscentrum en op vele andere locaties
Wij hebben ons eigen cursuscentrum in Rotterdam - Het Lage Land maar ook diverse andere locaties in Rotterdam en omgeving. Voor bedrijven, scholen en kinderopvang is een cursus, workshop of training op eigen locatie ook mogelijk.

CurZus&Zo is onderdeel van Stichting SWKGroep.

Wij werken samen met verschillende werkmaatschappijen van de SWKGroep. Ook verzorgen wij cursussen op locaties voor deze organisaties.

Kinderopvang BijDeHand
Triodus
IJsselkids
BijDeKids
Kern Kinderopvang
KOKO Kinderopvang
COKD Kinderopvang
Stichting GroeiBriljant
Stichting DeTafelVan

De Buitenwereld
Buurtwerk